Algemene voorwaarden

Betaling

Er zijn verschillende opties, voor de verschillende producten. De behandelingen en gezondheidscheck in de praktijk dienen te worden gepind gelijk na de sessie. Behandelingen en de gezondheidscheck thuis dient van tevoren online betaald te worden. De trajecten kunnen meteen online betaald worden via de website. Voor de abonnementen geldt een incasso regeling. Deze kan meteen geregeld worden online, direct na aanmelding.

Abonnementen

Kosten worden maandelijks afgeschreven. Dit zal gebeuren op een vaste dag in de maand. Abonnementen kunnen opgezegd worden, uiterlijk tot 2 dagen voor het ingaan van de volgende maand (de nieuwe incasso).

Aansprakelijkheid

Alle technieken die ik gebruik, alle adviezen die ik geef, komen voort uit alle opleidingen die ik met succes gevolgd heb. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden, laten we dan in een dialoog zorgen voor een passende oplossing. Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging, deze komt in beeld mochten wij er zelf niet uitkomen.

Autoregulatie

Het concept Autoregulatie en het vak autoregulatiespecialist is wettelijk eigendom van eigenaar Richard Wuisman. Gebruik van deze benaming door derden is niet mogelijk zonder toestemming van de eigenaar.

Geld terug

Alle concepten binnen Autoregulatie zijn duidelijk beschreven. Het is voor bedrijf en klant duidelijk voor welk concept is gekozen. In geval van overmacht is een dialoog altijd mogelijk en wordt een voor beide partijen reële oplossing gevonden.

Vakantie

Mocht u langer dan 18 dagen van huis zijn i.v.m. vakantie, dan is het mogelijk om trajecten van 13 weken te verlengen. Er wordt een alternatief plan aangeboden om na de vakantie door te kunnen. Heeft u een abonnement Abo 1 of Abo 2, dan kunnen deze tijdelijk gestopt worden ten tijde van vakanties die minimaal 15 dagen duren.

Tot slot

De eigenaar is de enige persoon die het recht heeft de algemene voorwaarden aan te passen. Deze zullen binnen de reële aanpassingen vallen en een voortvloeisel uit niet-voorziene situaties.