Autoregulatie First Call

Het is heel vervelend als je opeens klachten hebt. Je wilt snel een afspraak bij de huisarts. Echter, huisartsen hebben het tegenwoordig hartstikke druk. Met autoregulatie First Call verzeker je jezelf ervan, dat op dezelfde dag nog even gekeken wordt naar je klachten. Je stuurt me een bericht. Ik neem snel contact met je op. Dit consult duurt 5 minuten om snel te bekijken, waar je het beste met je klachten heen kan. Dit kan telefonisch en als nodig ook via een video afspraak (via Zoom, kan via de smartphone).

Als ik je bij je klachten kan helpen, maken we een snelle afspraak. Belangrijk is wel dat ik een goed overzicht heb van je volledige medische dossier. Ik vraag je met ingaan van dit abonnement zoveel mogelijk informatie aan te dragen. Zo heb ik overzicht en kan ik je goed leren kennen.

Waarom First Call?

Huisartsen gaan in steeds grotere praktijken samenwerken. Dit zorgt ervoor dat je vaak andere artsen spreekt. De kracht van gezondheidszorg is onder andere het kennen van je cliënten. Dit lijkt te verdwijnen. Op deze manier probeer ik een vast aanspreekpunt voor je te creëren.

Met deze mogelijkheid wil ik absoluut niet de plek van de huisarts overnemen. Doorverwijzingen kan ik niet regelen en voorschrijven van medicatie wil en kan ik niet. Vooral bij acuut-medische zorg is de huisarts een onmisbare schakel in de gezondheidszorg.

Inhoud First Call

  • Vast abonnement van € 2,50 per maand.
  • 5 minuten consult kost € 2,50 per gesprek.
  • Bij een afspraak voor een Autoregulatie Behandeling 2.50 korting per behandeling.
  • Video afspraak mogelijk als vervolg (15 minuten, € 20 euro) met uitgebreid advies (geschikte oefeningen via eigen youtube kanaal, voedingsadvies, overig advies) en digitale samenvatting van de afspraak.
  • Uitgebreide intake (deels online).
  • Stuur een bericht wanneer je contact wil, ik bel hetzelfde dagdeel op voor een 5 minuten consult. Ik houd dagelijks tijd vrij voor dit soort afspraken
  • Ma – Do 8:00 – 18:00 uur, Vrij 8:00 – 16:00 uur, Za 8:00 – 10:00 uur bereikbaar via whatsapp 06-15853353