Blog 28 april 2020

Crisistijd

Wat leven we in een bizarre tijd. Niemand had gedacht dit ooit mee te maken, toch? Aan de ene kant het leed over de hele wereld, aan de andere kant probeer ik ook maar naar de positievere kanten te kijken. Ik kan veel meer tijd besteden aan mijn zoon van bijna 6 maanden. Dat had ik toch ook niet willen missen. Eindelijk tijd om mijn concept van Autoregulatie volledig uit te werken. Nu, begin ik wel een beetje ongeduldig te worden. Ik wil weer aan de slag. De dingen doen die het leven (mijn leven) zin geven.

Volgende blog zal ik weer eens wat meer inkijk geven in mijn voeding. Nu eerst: mijn sportdoel voor dit jaar. Hopelijk kan het allemaal doorgaan, 6 december ga ik in Valencia de marathon lopen. Dan is het ruim 7 jaar terug dat ik mijn eerste en tot nu toe enige marathon liep (Amsterdam). Dit was een kleine deceptie en ik ben supergemotiveerd om nu een goede marathon te lopen.

Het is nog iets vroeg om met de echte voorbereiding te beginnen. Echter door het harde werk de afgelopen 2 jaar en de geboorte van mijn zoon, moet ik eerst weer even op niveau komen. Deze week staan 3 training gepland, een 8, een 10 en een 12 km. 30 km totaal deze week, zonder echt snelheidswerk. Volgende week ga ik richting de 35 km en probeer ik de eerste snelheidsmeters te maken. Als dit allemaal goed gaat, dan ga ik de week erna (week 20) starten met een schema richting 1 juli. Vanaf 1 juli zal mijn schema gericht zijn op de marathon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.