Blog 29 april 2017

Start fysiotherapiepraktijk

Deze week had ik vrij genomen van mijn huidige werk. Dat noemt men ook wel eens een week vakantie. Nou, van vakantie is het niet gekomen. Zoals ik de afgelopen weken al eerder aangaf, het is op dit moment erg druk. Het is druk, omdat ik onlangs besloten heb te starten met een eigen fysiotherapiepraktijk in Zwaag (bij Hoorn). Via deze website ga ik veel in op voeding en gezondheid, maar mijn dagelijkse werk is nog steeds fysiotherapie. Het leek mij heerlijk dit meer met elkaar te combineren. Al mijn kennis in de praktijk samen kunnen brengen, en dat kan nu! Per 1 mei gaan de deuren open van Fysiotherapie Zwaag.

Allereerst zal mijn dagelijkse werk fysiotherapie zijn, maar geleidelijk hoop ik met het concept van Oog voor Balans een uniek gezondheidspakket aan te kunnen bieden. Zowel voor lichamelijke kwalen en blessures, maar ook preventief, gezond willen zijn en blijven. Om dit allemaal tot stand te kunnen brengen, moet ergens een start zijn. Vorig jaar zomaar ontstond toch wel het vurig verlangen om een eigen plek te hebben. Na een hoop voorbereiding kon ik begin dit jaar de knoop doorhakken. Ik ga ervoor! Dan blijkt dat je veel voor kan bereiden, maar een hoop dingen lopen toch anders dan te verwachten valt. Een hoop papieren rompslomp, waar we in Nederland gek op zijn. Dit zorgde al wat voor vertraging, maar daarna komen een hoop andere stappen. Een logo? Een ontwerp voor een afsprakenkaart? Een kledinghaak in de behandelkamer? Het blijken bijna een ontelbaar hoeveelheid dingen die geregeld moeten worden om een goede start te maken.

Zo kwam het dat ik zelfs in een gewone werkweek bij lange na niet kom, aan het aantal uur dat ik deze week, in mijn vakantie, heb gewerkt. De resultaten zijn nu zichtbaar en dat begint al wat voldoening te geven. Zodra alle punten op de ‘i’ staan, zal ik ook op deze website meer informatie delen over de fysiotherapiepraktijk.

Dit zal ook betekenen dat ik straks mijn eigen agenda volledig zelf in beheer heb en daardoor heb ik meer tijd voor Oog voor Balans! Er zal vanaf half mei vaker meer informatie komen op de site, naast de wekelijkse rubrieken. Ik heb daar heel veel zin in en na een week hard werken ook nog heel veel energie voor (goede voeding?)! Het gaat een fantastische zomer worden!

Goed weekend!

Richard Wuisman.

2 gedachten over “Blog 29 april 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.